Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Ředění krve - potraviny na ředění krve

Potraviny na ředění krve

Správné složení krve ovlivňuje nejen naše tělesné zdraví, ale i naše duchovní rozpoložení. Látky quercetin a apigenin, které pomáhají při ředění krve, se nacházejí ve vysokých koncentracích v běžně konzumovaných potravinách, jako je cibule, kapusta, červené víno a zelený a černý čaj. Dalšími zdroji jsou čokoláda a kakao. Zkoumá se účinek flavonoidů obsažených například v rostlině Flaveria bidentis, patřící do slunečnicové rodiny, dále v bobulích arónie, semenech vinné révy (Vitis vinifera) a jiných. Další zkoumání snad přinese přírodní náhradu chemických léků. V tomto směru jsou nadějné flavonoidy, které vykazují protisrážlivý účinek a brání tvorbě trombů.

Zdroj: Ředění krve
Zveřejněno: 1.11.2016



SiteMAP